Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn
  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (566)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden
Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Konkurranser på Internett


Av: Øyvind A. Isaksen

Stadig flere firmaer arrangerer konkurranser for å lokke besøkende til sine nettsteder. I disse konkurransene blir deltagerne stort sett bedt om å svare på enkle spørsmål, eller melde seg på et nyhetsbrev. Kan man vinne flotte premier i konkurranser på nettet?Mange prøver lykken
Svært mange forsøker å vinne premier på nettet, og noen har flaksen med seg. Nettsiden KonkurranseNett.no er et nettsted hvor konkurranseglade mennesker finner hundrevis av konkurranser på norske nettsteder. Man ser raskt at muligheten for å vinne alt fra skrapelodd til dyre elektriske artikler og kjøretøy er til stede, men er det noen som vinner disse premiene?

Er det noen som vinner?
En rask kikk i KonkurranseNetts oversikt over premier - Vinnerhjørnet - viser at mange har hellet med seg. I 2007 ble det vunnet premier for nesten 1 million kroner av nettstedets brukere. Enkelte brukere har i skrivende stund vunnet premier for nesten 100.000 kroner for sin innsats i konkurransene.

Sannsynligheten for å vinne varierer med premiens verdi; kostbare premier tiltrekker seg flere deltagere. Likevel viser det seg at mange er heldige og vinner både store og små premier – noe KonkurranseNetts ”Vinnerhjørnet” bevitner. Her ser man eksempler på hva som er vunnet av nettstedets brukere.

Vær oppmerksom på at det koster penger å delta i enkelte konkurranser, som for eksempel konkurranser hvor man må sende SMS eller MMS for å delta. I KonkurranseNetts oversikt kommer det klart frem om det er gratis eller om det koster penger å være med i konkurransen.

Er søppelpost et problem?
Ettersom mange av konkurransene krever at man må oppgi en e-postadresse for å delta er det mange som frykter søppelpost. Dette er et tema som har vært omhyggelig diskutert i konkurranseforumet.

Det har faktisk vist seg å være overraskende lite spam i omløp, men man bør likevel vurdere å bruke en alternativ e-post når man svarer på konkurranser. Men husk å sjekke e-posten - kanskje er du riktig heldig!


Kilde: KonkurranseNett - Oversikt over konkurranser på nettet.


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 13252548.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker