Turvenn.no
Webutvikler kurs ASP.NET, C#, CSS mm.

WebRessurs.no - Webprogrammering og ressurs innen ASP, ASP.NET, PHP, SQL, HTML, CSS, Javascript, XML, C#, VB, Flash  mm.

Brukernavn: 
Passord:

Registrèr deg Glemt passord?
Logg deg inn




  ASP.net (199)
  ASP 3.0 (111)
  PHP (30)
  HTML (66)
  SQL (89)
  CSS (46)
  XML (7)
  JavaScript (78)
  Diverse kode (13)


  Programmering (22)
  System og drift (15)
  Trafikk og inntekt (11)
  Guider og tips (22)
  Nyttig lesestoff (23)
  Web forum (604)
  Link galleri (565)


  ASP.NET kurs(5)
  CSS kurs (2)
  JQuery kurs (2)


  Øk trafikken (8)
  Facebook App. (4)
  Microsoft CEO (6)


  Server & web
  Internett & epost
  Systemverktøy
  Sikkerhet
  Fildeling
  Lyd & media
  Diverse software


  Domenesalg
  Metagenerator
  Websikre farger
  WebMail


  Bli medlem!
  Siste innlegg
  Gjestebok
  Tips en venn
  Kontakt oss
  Forsiden




Kode Artikler
Linker


Mål internetthastigheten din.


Søkemotoroptimalisering blir stadig viktigere for nettsider



Hver dag lastes det opp utallige nye nettsider i Norge, noe som betyr at kampen om oppmerksomheten blir stadig tøffere. Dette har ført til at søkemotoroptimalisering eller SEO blir stadig viktigere for en suksessfull nettside. Vi skal derfor se litt nærmere på hvilke grunnleggende SEO elementer som er viktig for siden din.

Som et utgangspunkt for denne lille analysen er det ingen bransje som er bedre egnet enn pengespill. Tilbydere av odds og betting står i en beinhard konkurranse om kundene, og de har ingen fysiske lokasjoner som kan promotere tjenesten deres. Dette gjør dem avhengige av god synlighet på nett og ikke minst organisk trafikk. Så hvordan oppnår de dette i en såpass konkurranseutsatt bransje?

SEO tiltak som virker for økt trafikk



Vi har så vidt vært innom det, men synlighet og organisk trafikk er viktige elementer når man skal oppnå suksess på nett. Imidlertid er det mange som vil ha oppmerksomheten til de samme kundene, så hvordan skiller du deg egentlig ut i mengden? Her er noen gode tips vi har hentet fra tilbydere av pengespill for hvordan man kan oppnå nettopp dette.

Relevant innhold


Har du noen gang lagt merke til at det ofte er utallige artikler om ulike spill, regler og ikke minst bonuser tilgjengelig på et nettcasino? Dette handler ikke bare om at de skal være så brukervennlig som mulig, men også at de skal tiltrekke seg relevant trafikk gjennom innholdet sitt. Mange aktører tilbyr derfor et bredt utvalg artikler om alt som er relevant for pengespill, og dette vil være viktig for din nettside også.

Pass på at du laster opp regelmessig innhold som er relevant for det nettsiden din omhandler. Her er det viktig å bruke de riktige nøkkelordene som del av innholdet, men ikke gjøre dette på en måte som gjør at innholdet blir rotete eller mindre leselig for brukerne.

Nøkkelord


Selv om godt innhold kan få litt trafikk til siden din, så vil bruk av nøkkelord være en viktig del av din SEO. Her handler det om å gjøre innholdet forståelse for GoogleBot samtidig som det er relevant for leserne. Dette kan du gjøre ved å plassere nøkkelord i overskrifter, meta og beskrivelsen av innholdet ditt.

Her finnes det utallige ressurser for hvordan du kan gjøre dette på nett, så vi vil ikke gå nærmere inn på dette i vår raske oppsummering. Du bør også vurdere et godt verktøy for å finne de beste nøkkelordene slik at du kan skille deg fra konkurrentene. Det er mye konkurranse om de mest populære ordene, så forsøk å finne noen mindre varianter som kan gi deg litt organisk trafikk i begynnelsen.

Oppsummering


Søkemotoroptimalisering blir stadig viktigere, men det kan være vanskelig å vite hvordan din website kommer foran i resultatet. Vi har derfor hentet litt inspirasjon fra en av de mest konkurranseutsatte bransjene, og sett litt på hvilke elementer de bruker for å komme foran i søkeresultatene. Dette er strategier du enkelt kan implementere i strategien din selv også.

Lag Facebook app.
Lag egne regex.
Lær ASP.NET
CSS Kurs
Expression web 2
Lærefilmer: SEO
Microsoft Virtual PC
CSS Design
Gratis antivirus
ASP.NET AJAX
ASP.NET Caching
Fra ASP - ASP.NET
Dynamisk SQL søk
ASP kalender
Lag WAP-side
ASP.NET Skins
Øk trafikken
3 lags arkitektur
PHP filutforsker

DNS Stuff
Nettverksverktøy
Whois
Vis min IP
Vis min IP
Passord sjekk
Passord generator
Finn filtype
Finn en guide
Finn en test
Virusscan
Infected or not

SEO
Fastrente

Fastname.no

Gratis RSS feed med utvalgte artikler fra WebRessurs.no

Følg WebRessurs.no på Twitter

Tips en venn om WebRessurs.no

Del på Facebook

WebRessurs.no RSS-feed WebRessurs.no JS-feed - Vis saker innen web, IT og programmering på din egen nettside

Google PageRank Checker


WebRessurs.no anbefaler:    StackOverflow.com | Experts-Exchange.com | W3schools | ASP.NET | Codeproject | 4Guys
WebRessurs.no er utviklet og drives av SoftMaker
Sett som startside: [ ]. Bokmerk denne siden: [ klikk ]. Sitemap. http://twitter.com/webressurs_no/. Antall brukersesjoner: 13750968.
Copyright WebRessurs.no © 2003 - 2018
Jobbsøk.no - Jobbsøknad, CV, intervju, tips og lenker